lauantai 4. huhtikuuta 2015

Jannikan erikoinen



Ristittiin joskus yläasteella kaverin kanssa makarooni-tonnikala-ketsuppi yhdistelmästä jannikan erikoiseksi. Vieläkin on menty kyseisellä sanalla, ja ruualla - helppoa ja yksinkertaista :-D Nyt kun miettii niin kyseinen yhdistelmä on liiankin tuttu opiskelijoiden piireissä. Olenkin jalostanut tätä ruokaa hieman pidemmälle ja maukkaammalle. Siispä..

Jannikan erikoinen
paprika
kesäkurpitsa
kana tai jauheliha
persikoita
mieluista pastaa
kermaviili + dippimauste

Ensiksi kana ruskeaksi, pastat kypsäksi, sitten muut ainekset pannulla hieman rapsahtavaksi suupalaksi (+ yleensä laitan hieman pippuria ja suolaa kasviksiin) ja aterian kruunaa dippimauste sekoitettuna koko sörsseliin!

Parhaita komboja saa vain yhdistelemällä mitä jääkaapista löytyy. Hyväksi todettuja on juuri persikat, feta, tomaatit.. Antaa luovuuden vain laulaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti