perjantai 20. helmikuuta 2015

KotiOlipas outoa kirjoittaa otsikoksi koti. Eihän tämä vielä oikein kodilta tunnu, mutta koti tämä minulle on. Tässä kodissa, asunnossa on parasta juuri kyseinen paikka kuin yllä olevassa kuvassa. Keittiösaarake tuo avaruutta ja erilaisen ulkonäön. Neliöitä tässä pienessä saunallisessa kaksiossa on 39m2 - pieni mutta ytimekäs!

En muista olenko kertonut noiden keltaisten tuolien projektista. Työläs se oli, mutta kyllä nämä ovat täydelliset ♥ Ihanaa retro henkisyyttä ja kirkas keltainen väri tuo ainaiseen synkkyyteen elämää! (Kuvassa ne näyttävät tummalta, mutta ovat siis todellisuudessaan kirkkaat)

On ihan kivaa asua omillaan, mukava asunto, lähellä kaikkea ja sydämen vienyt vierellä aina :-)

2 kommenttia:

  1. Aivan tosi kivannäköinen on palatsinne! Just tuommosen oman kodin itsekin voisin haluta, ihanaa avaruutta tuo tuo saareke! Jos vuokrafirman sivuilla olisi tämä kuva niin pelkästään tämän yhden nurkan perusteella oisin jo ihan myyty! Ainut mikä kummastuttaa on tuo ovi keittiöstä jonnekin, toivottavasti ei vessaan! :D Myös keltaiset tuolit näyttää ihan superhyviltä! Pienessä kämpässä ei oo nii paljoa siivottavaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää keittiö kyllä vei meidänkin sydämet sillon heti ensi silmäyksellä! Haha, ovi vie juuri sinne itse vessaan, mutta ei se ole haitannut loppuunsa oikein mitenkään :-)

      Poista