torstai 5. helmikuuta 2015

KokeiluaSelailin joskus tässä viikkoja sitten blogeja. Eteen pompahti erään bloggaajan kokeilu detox-kuurista. Jotekin se osu ja uppos meikäläiseen ja ajattelin et hei tätähän vois ihan hyvin kokeilla! Saa syödä ihan normaalisti, ainut että tuota ainetta pitää sekoittaa hieman veden mukaan ja nauttia yhteensä tätä yhdistelmää 1litra päivään. Kuulostaa oikein helpolta!

Omin sanoin sanoisin tätä detox-kuuria elimistön puhdistajaksi. Pitäisi kaikki kuona-aineet lähteä ja aineenvaihdunnan parantua. Faktahan se on, että itse nautin vettä aivan liian vähän päivään joten pelkkä veden juonnin lisäys saattaa saada tuloksia aikaan. Purnukka sisältää mm. vihreää teetä!

Itse otan tämän kuurin varmaan alkuun 5-10päivän mittaisena. Nettisivuilla kehotetaan 10päivän kuuriin, johon menisi yksi pullo. Kun tilasin näitä tuotteita netistä, niin Yves Rocherilla oli joku kiva tarjous meneillään ja kaksi pulloa ja joku kiinteyttävä rasva kaupanpäälisiksi taisi maksaa vain 24,90€. Ei mikään hirmu summa, että saa kehoaan puhtaaksi. Innolla kyllä odotan, että minkälaisia tuloksia tästä tulee :-)

Ihan pakko kehua vielä äskeistä treenin jälkeistä välipalaa: kreikkalaista jugurttia, mustikkakeittoa, raejuustoa, banaania ja ripaus mysliä - AH ♥ Kyllä makunystyrät kehräsivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti