keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Hellurei hellät tunteetTerveppä terve taas sosiaalinen maailma ja internet! Mutto on ohitse, asunto on ihana, eläminen sujuu, ei olla kuoltu (vielä) nälkään ja pyykinpesu koneen pitäisi tulla tällä viikolla (ja tähän loppuun laittaisin emojin jossa näytellään isoa hauista ja jonkun voitokkaan hymiön - tyydytään nyt tähän :-) hymiöön) Vitsi pitäisi ottaa jotain kivoja kuvia tästä asunnosta ja erityisesti meidän söpöistä keltaisista pinnatuoleista ja ihanasta keittiö saarakkeesta!

Oli meillä pieniä mutkiakin muutossa. Poikaystävä unohti ruokapöydän tasoa kiinnittäessä pistää jonkilaiset jarrupalat väliin niin ruuvit tulivat tasosta läpi ja nyt pöydässä on kahdeksan isompaa reikää.. Onneksi ne saa helposti piiloon! Ensimmäisen yö yhteisessä kodissa luulisi olevan mukava mutta miespuolinen henkilö oksensi ruokamyrkytyksen takia koko yön - saatiinpa kokea jo todellisuutta arjesta :-D Kolmas "ongelma" kohdattiin jääkaapin kanssa joka ei kylmettynyt millään ja elettiin evakossa porukoilla maanantaihin asti kunnes saatiin uusi tuliterä jääkaappi rikki menneen tilalle. Nyt on jääkaappi täynnä ruokaa ja ensimmäinen makaroonilaatikko tehty :-D

Tosiaan, näin jonkun bikbokin mainoskuvan kyseisestä paidasta ja kiiruhdin kauppaan mielikuvalla että tossa on niin miun tyylinen paita. No sovittelin siinä XS kokoista kaapua ja karu totuus iski TAAS vasten kasvoja. Tälläisellä kääpiölle (155cm..) ei vain ole luotu vaatteita muilta kuin lastenosastoilta. Hyvä puoli lasten vaatteissa on hieman halvempi hinta, mutta huono puoli on kaikki heppanaamat ja kukkaset vaatteet..

Loppuunsa hyvää kuuluu, pikku ikävä porukoiden luona asustelevia karvaturreja, treenit sujuneet hyvin, koulussa rankkaa mutta i'm smiling again :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti