keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Minäkö aikuinen?Huhheijaa, nyt on hoidettu uudet vakuutukset itselle, että tulevalle asunnolle! Näin vain minusta pienestä tytöstä alkaa tulla nuori naisenalku, HUI. Vasta muutama teksti alaspäin kirjoittelin kasvamisesta. Hiljalleen alan itse huomata asioita, joita pitää osata hoitaa, tietää ja tehdä. Juuri esimerkiksi vakuutus asiat - tärkeitä pitää kunnossa kun vuodet pyörivät eteenpäin.

Ilmoitin eilen julkisesti joukkuetovereille ja valmentajille ettei minua enää nähdä pelikentillä. Olen viimeiset pari kuukautta ajatellut päätäni puhki miten tehdä asian suhteen. Suurin syy päätökseen syntyyn tuli juuri ajattelusta. Jos minun on pitänyt miettiä monta kuukautta haluanko tätä, pitäisi sen kertoa jo vastauksen kaikille. Juuri nyt en halua pesäpalloa ajanpuutteen tai motivaation puutteen takia. Kyllä eilen kyyneelet virtasivat kasvoilla, mutta joskus on aika päättää jokin pitkäaikainen jakso ja nyt 10vuoden jälkeen se tuntui oikealta. Katsotaan minne ajaudun.

2 kommenttia:

  1. ompa sulla söpön oloinen blogi! tuo on varmasti ollut vaikea päätös, mutta myös voimaa antava kun sen sai tehtyä. Itse tein saman päätöksen kolme vuotta sitten jalkapallon suhteen ja olen tyytyväinen. Vaikka ajoittain kaipaankin takaisin, tiedän sen olleen hyvä päätös silloin, ja että edelliset kolme vuotta ovat olleet hyvät ilman joukkuetta ja siitä aiheutunutta ajankäytöllistä haastetta, vaikka paljon hyvääkin se olisi varmasti menneisiin vuosiin tuonut. Parempi silti ehkä näin kun ammattilaiseksi ei kuitenkaan ollut pyrkimys. Onneksi rakkaus lajiin ja pohja säilyy aina tuolla jossain ja tulevaisuudessa voi aloittaa taas kun siltä tuntuu, kun on taas valmis, jos haluaa. Välillä on hyvä antaa uusien tuulien puhaltaa elämään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) olipas ihana kommentti, voimaa antava, kiitos! ♥

      Poista