perjantai 19. joulukuuta 2014

Rakkaus


Syksyllä antamani yllätys, eilen töihin tullut paketti ♥

Rakkaudessa on hyviä ja huonoja päiviä. Huonoina päivinä tekisi mieli vain yksin itkeä pimeässä huoneessa. Miksi toinen ei ymmärrä? Asiat tuntuvat vaikealta jopa mahdottomilta. Käsitys rakkaudesta muuttuu kun kohtaa negatiivisemmat asiat. Ei rakkaus ole aina ruusuilla tanssimista - on vastoinkäymisiä, mutta kaiken takaa löytyy välinpitäminen. Huonoina päivinä kaikkea kyseenalaistaa. Rakastaako enää toinen osapuoli, välittääkö tai haluaako enää hän olla kanssasi?

Jokainen parisuhde on yksilöllisensä. Toiset rakastavat joka päivä, osa parisuhde kätkee rakkautensa ja näyttää sitä harvoin. Itselle parisuhteessa on tärkeintä näyttää toiselle tunteensa, erityisesti että välittää. Asioiden ei tarvitse olla suuria, yllätys viesti kesken päivän tai pelkkä toisen läsnäolo.

Hyvänä päivänä toiselle riittää pelkkä katse kertomaan tunteensa. Rakkaudesta kihelmöivät silmät, eleet ja sanat - sen vain näkee toisesta. Toivon, että jokainen ihminen pääsee näkemään ja tuntemaan nämä mystiset ja taianomaiset tunteet. Tärkeintä on vain rakastaa. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti